Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Kauzu z satku na hlave vyrobila ona Somalka, ktera nedodala potrebny papir do skoly, nestala se studentkou ale skolu zazalovala o 60 tisic za ujmu a jako pricinu uvedla hidzab, coz je docela dost amoralni, zvlast, kdyz ji nas stat dal azyl a zrejme zije i se svym ditetem ze socialnich davek.

Jestli ji zivot bez hidzabu nevyhovuje, ma na vyber spoustu islamskych zemi, kde se muze realizovat v boji za svoje prava.

0 0
možnosti
JN

J78i21ř13í 77N17o30s75e49k

19. 1. 2017 17:12

RvHidžáb nepatří do žádné školy, nejen do zdravotnické.

Tohle je stejný případ jako figurantka nastrčená ombudsmankou realitce - ale tady nedomysleli, že děvče ještě nebylo řádnou studentkou. Nedotažená provokace...RvRv

9 1
možnosti
PS

Hidžáb do ČR nepatří! Pokud chceme zůstat krásnou českou zemí s dívkami, kterým vítr pročesává vlasy a ženami , pro které je návštěva kadeřníka normální potěšení, neměli bychom sem vpouštět takové zhovadilosti pošlapávajíci rovnoprávnost a svobodu žen.

7 1
možnosti
JS

Je mi líto, mám asi totalitní myšlení. Pokud si matně pamatuji, existuje něco jako školní řád a tam kromě jiného bývalo, že žák, respektive, posluchač, musí chodit do školy řádně upraven. Co to znamená "řádně upraven" specifikoval ředitel školy. Pokud ředitel zakazoval plnovous, hidžáb atd, mohl si žák nebo posluchač svobodně vybrat školu, kde na to má ředitel jiný názor případně do žádné školy nechodit a nosit plnovous.

16 0
možnosti
Foto

... omyl, mělo být mínus:-/

0 1
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 733x
Založení blogu a čtení zajímavých nazorů jako příjemné zpestření pravidelného sledování idnes online.

Seznam rubrik